UŽASNIM VESTIMA NEMA KRAJA: Stradao dečak koji je bacao novčić na Noletovom meču

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 15:08

UŽASNIM VESTIMA NEMA KRAJA: Stradao dečak koji je bacao novčić na Noletovom meču

Bio je to susret sa Medvedevim.

Dva tinejdžera su mrtva, a još dvojica su u bolnici nakon nesreće koju je izazvao vozač u alkoholisanom stanju, dok je prešao u traku u suprotnom pravcu, u Jerihonu u Americi.

Nešto kasnije na društvenim mrežama se oglasio i američki novinar Ben Rotenberg koji je otkrio da je poginuli dečak bacio novčić pred jedno finale Novaka Đokovića i Danila Medvedeva na US Openu.

Horrible news from Long Island: one >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << of the boys killed was Drew Hassenbein, a highly-ranked young player who was chosen to perform the coin toss between Djokovic and Medvedev before the 2021 US Open men’s final. https://t.co/OL6DgS2X3r pic.twitter.com/cBXVRzn1hn

— Ben Rothenberg (@BenRothenberg) May 4, 2023

- Užasne vesti sa Long Ajlenda: Jedan od ubijenih dečaka bio je Dru Hasenbajn, visoko rangirani mladi igrač koji je izabran da izvede bacanje novčića između Đokovića i Medvedeva pre finala US Opena 2021 - piše u tvitu.

Tragedija, crne vesti sa svih strana sveta ne prestaju...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tragedija: Ubijen dečak koji je bacao novčić na meču Novaka Đokovića

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Maj.2023

Zaista, užas… Dru Hasenbejn, mladi teniser i dečak koji je bacao novčić na meču Novaka Đokovića i Danila Medvedeva, poginuo je nakon saobraćajne nesreće. Kako NBC javlja, pijani vozač u Džeriku kolima je udario četvoro dece od kojih je dvoje preminulo, dok je dvoje u bolnici gde im se...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.