Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2021, 08:18

Tim ima lavlje srce

Za sat i 40 do 3. kola

Prošle godine je igrao u finalu i za dlaku mu je Novak Đoković odneo trofej ispred nosa.

Ovog puta je Dominik Tim došao po pehar i to stavlja do znanja svakim potezom, čeličnom rešenošću da dođe do svog drugog grend slem trofeja u karijeri.

Dominik Kepfer, 70. teniser na ATP listi, bio je samo lakši sparing partner Austrijancu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u drugoj rundi Australijan opena – 6:4, 6:0, 6:2 za sat i 40 minuta igre. Takoreći – ekspresno.

Jedino u prvom setu je Nemac uspevao da igra ravnopravno sa Austrijancem, ali kada je na 3:3 izgubio servis, znalo se da mu spasa nema. Od kraja prvog do početka trećeg seta Tim je osvojio 11 uzastopnih gemova.

U narednom kolu treći igrač sveta će se boriti protiv boljeg iz duela Kirjos – Umber.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Danilovićeva zaustavljena u drugoj rundi Australijan opena

Izvor: RTS, 11.Feb.2021, 03:20

Srpska teniserka Olga Danilović završila je učešće na Australijan openu porazom u drugom kolu od Šelbi Rodžers. Danilovićeva je izgubila od Amerikanke rezultatom 6:2, 6:3 posle nešto više od 70 minuta igre. . Olga ipak neće tužna napustiti Melburn, štaviše,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.