Novak probudio novinara na konferenciji za medije

Izvor: Vesti-online.com, 15.Sep.2015, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak probudio novinara na konferenciji za medije

Većina ljubitelja "belog sporta" i ljudi iz Srbije nije spavalo prethodne noći... Razlog jednostavan - finale US opena i sudar Novaka Đokovića i Rodžera Federera.

Najbolji sportista planete je na kraju, posle velike borbe u 200 minuta igre, porazio Švajcarca, pa su svi njegovi navijači mogli srećni i zadovoljni da odu na posao prvog dana nove radne nedelje.

Ipak, kao što to obično biva u Novakovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << okruženju, bez šale se ne može. Čak i kada fizički i emotivno ispražnjeni sedite na konferenciji za medije. Koliko iscrpljujuć meč su igrali Đoković i Federer najbolje ilustruje kolega novinar, koji je zadremao prilikom izlaganja srpskog asa.

- Izvinite? Da li se to vama sviđa moj glas? Da li vas smiruje? Dovodi vas u opušteno stanje? - rekao je kroz smeh Novak, dok se zadremali novinar trgnuo.

Nole se potom izvinio što ga je probudio, a zatim nastavio u šaljivom maniru.

- Izgleda da smo ga upravo probudili...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.