Đoković posustao u finalu Kvinsa, Čilić slavio

Izvor: Radio 021, 24.Jun.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković posustao u finalu Kvinsa, Čilić slavio

Hrvatski teniser Marin Čilić savladao je Novaka Đokovića u finalu Kvinsa sa 2:1 u setovima, posle preokreta i velike borbe.

Čilić je posle tri časa igre bio bolji od srpskog tenisera, čime je došao do svoje 18. titule u karijeri.

Đoković nije iskoristio prilike u drugom setu, propustio je meč loptu na 5:4, ali i prednost od 4:1 u taj-brejku i gubitak šest poena zaredom.

Đoković ove ATP Tur nedelje nije branio nijedan bod, tako da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ga očekuje 'skok' na listi, pa će od ponedeljka biti 17. teniser sveta.

Ovo će biti dan upisan u istoriju hrvatskog tenisa, s obzirom na to da su, sa samo nekoliko sati razmaka, i Borna Ćorić i Marin Čilić osvojili titule na travnatim podlogama Halea i Kvinsa.

Autor: B92, 021
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preokret Čilića za titulu u Kvinsu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2018

Hrvatski teniser Marin Čilić savladao je Novaka Đokovića u finalu Kvinsa poslije tri odigrana seta i velike 'maratonske' borbe...Čilić je poslije tri časa igre bio bolji od srpskog tenisera sa 2:1 u setovima, poslije preokreta (5:7,7:6 (4), 6:3)...Ðoković je propustio meč loptu u finišu drugog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.