Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2021, 00:07

Beretini u finalu protiv Novakovog dželata

Italijan drugi finalista Serbian Opena

Mateo Beretini se pobedom nad Taro Danielom 6:1, 6:7 (5), 6:0 plasirao u finale Serbia Opena gde će odmeriti snage sa Aslanom Karacevim koji je prethodno eliminisao Novaka Đokovića.

Italijanski teniser dominantno je otvorio susret i na putu do prvog seta rivalu prepustio samo gem, međutim, potpuno drugačiji scenario viđen je u drugom setu u kojem je Japanac uspeo da stigne do taj-brejka, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a potom i izjednačenja.

Ispušteno vođstvo kao da je probudilo 10. tenisera sveta koji je bez izgiublejnog gema, za samo 29 minuta osvojio treći set i plasirao se u finale.

Italijan i Rus će u finalu beogradskog turnira odmeriti prvi put snage, a duel zakazan za ponedeljak prilika je da Karacev osvoji drugi trofej ove sezone, posle Dubaija, dok bi Beretiniju ovo bila prva titula od 2019. godine.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.