BITKA ZA FINALE VIMBLDONA: Evo kada Novak Đoković igra svoje polufinale protiv Janika Sinera!

Izvor: HotSport.rs, 11.Jul.2023, 22:55

BITKA ZA FINALE VIMBLDONA: Evo kada Novak Đoković igra svoje polufinale protiv Janika Sinera!

Konačno dobar termin za Srbina Novak Đoković, najbolji srpski teniser, osigurao je svoje mesto u polufinalu Vimbldona impresivnom pobedom nad Andrejem Rubljovim u četiri seta (4:6, 6:1, 6:4, 6:3). Naredni protivnik koji će mu se suprotstaviti u borbi za finale je Italijan Janik Siner. Siner je takođe ostvario svoj prvi Grend slem polufinale u karijeri ... Read more
The post BITKA ZA FINALE VIMBLDONA: Evo kada Novak Đoković igra svoje polufinale protiv Janika Sinera! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Komšija iz Monte Karla, neostvareni skijaš, „Gučijev“ maneken na Vimbldonu, navijač Milana: Ko je Janik Siner, Đokovićev protivnik u polufinalu?

Izvor: Danas, 12.Jul.2023, 11:54

Kad se u petak na Centralnom terenu sretnu drugi "reket" sveta Novak Đoković i Italijan Janik Siner, osmoplasirani na svetskoj listi, biće to najveća razlika u godinama na meču dvojice polufinalista Vimbldona u doba profesionalizma (od 1968) - 14 godina i 86 dana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.