VIDEO: Igrača Čukaričkog ubedili da je Novak Đoković

Izvor: Mondo, 24.Jul.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Igrača Čukaričkog ubedili da je Novak Đoković

Asmir Kajević neodoljivo likom podseća na tenisera Novaka Đokovića. Ljudu prilaze traže autograme, žele da se fotografišu…

Dugo već ljudi mešaju fudbalera Čukaričkog Asmira Kajevića i najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Doživeo je momak iz Rožaja mnogo zanimljivih i smešnih scena jer su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ga mešali za popularnim teniserom. Jedna od njih, po Kajeviću najzanimljivija, dogodila se nedavno u Milanu.

Kajević meta Partizana? Greška, ipak je Kopitović

Opisuje fudbaler Čukaričkog susret sa starijim parom u prodavnici.

"Prišli su mi tražili da napravimo zajedničku fotografiju. Pokušao sam da im objasnim da zapravo nisam Đoković i da greše. Međutim, par je lagano odbacio moje tvrdnje rekavši mi da sam 'stari šaljivdžija'. Šta mi je drugo preostalo nego da se nasmešim, zagrlim ljude i slikam", priseća se Kajević.

Na pitanje da li barem igra tenis, odgovorio je: "Slabo, slabo…"

Izvor: MONDO/Neša Petrović

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kirjos OPET provocira Novaka, možete li da zamislite kako će uskoro izgledati njihov susret na terenu? (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2019, 13:37

Koristi svaku priliku da ''potkači'' Novaka, tako je bilo i ovog puta...Od početka proleća, negde uoči Rolan Garosa, 24-godišnji Australijanac Nik Kirjos kao da je postao opsednut likom i delom Novaka Đokovića...Da li ga više bole Đokovićevi uspesi, ili njegovo pristojno ponašanje, verovatno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.