UŽIVO: Đoković-Medvedev 6:3, 3:6

Izvor: Večernje novosti, 18.Avg.2019, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković-Medvedev 6:3, 3:6

Prvi reket sveta u polufinalu turnira u Sinsinatiju igra protiv mladog ruskog tenisera. Gofan čeka pobednika Bitka za finale. U polufinalu turnira u Sinsinatiju će snage odmeriti Novak Đoković i Danil Medvedev (Rusija). Srpski teniser želi da nastavi put ka odbrani titule, a mladi Rus da potvrdi da se nalazi u dobroj formi kao na prethodnih nekoliko turnira. Biće to peti duel Đokovića i Medvedeva. Tri pobede je ostvario Srbin, a u ovogodišnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << susretima je skor 1-1. Novak je bio bolji na Australijan openu (3:1), dok je Rus slavio u Monte Karlu (2:1). Boljeg iz ovog susreta u borbi za pehar čeka David Gofan (Belgija) koji je savladao Rišara Gaskea (Francuska) – 6:3, 6:4. Dešavanja sa meča pratite na sajtu „Novosti“.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PORAZ NOVAKA, Medvedev do pobede bez "drugog servisa"

Izvor: Mondo, 18.Avg.2019

Neverovatno hazarderskom igrom u drugom i trećem setu (prvi i drugi servis je servirao istom jačinom, loptica je išla preko 200 km/h), Rus Danil Medvedev je uspeo da savlada Novaka Đokovića i plasira se u finale Sinsinatija.

Nastavak na Mondo...

Novak dozvolio preokret

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2019

Iznenađenje u polufinalu Sinsinatija, najbolji na svetu bez finala...Novak Đoković je poražen od Danila Medvedeva, na kraju je bilo 6:3, 3:6, 3:6, pa je Rus otišao u finale Mastersa u Sinsinatiju...Tamo ga čeka David Gofan koji je bio bolji od Rišara Gaskea...Novak je u prvom setu došao do vođstva,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.