Teniski klasik, Đoković i Nadal za finale Vimbldona

Izvor: RTS, 13.Jul.2018, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teniski klasik, Đoković i Nadal za finale Vimbldona

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra protiv velikog rivala Rafaela Nadala u polufinalu Vimbldona. Meč počinje odmah po završetku maratonskog duela Andersona i Iznera, a igraće se pod zatvorenim krovom Centralnog terena. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a i RTS Planeti. Kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Veliki rivali su se do sada sastali 51 put, a Đoković je uspešniji – vodi sa 26:25.

Najbolji srpski teniser podiže formu, igra sve bolje i nada se da će tako nastaviti.
"Osećam se odlično, sve sam bolji i osećam da je ovo pravi trenutak. Već sam igrao u polufinalu Vimbldona, nadam se da ću i protiv Nadala nastaviti u istom ritmu", rekao je Đoković, prenose britanski mediji.
Rafa Nadal je svestan da je pred njim izuzetno težak zadatak.
"Uvek je veliki izazov igrati protiv Novaka. On je jedan od najkompletnijih igrača svih vremena. Ne možeš da ga pobediš ako ne igraš dobro i to je moj cilj", naveo je Španac.
Polufinalni meč na Vimbldonu Đoković – Nadal igra se u petak kao drugi na programu, oko 20.00, odmah posle meča Džona Iznera (SAD) i Kevina Andersona (Južnoafrička Republika).
Direktan prenos meča možete pratiti na Prvom programu RTS-a i RTS Planeti.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Rafael Nadal,   Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković vs Nadal, 52. put! Vilander opet sumnja u Srbina, evo i zbog čega!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018

Finale pre finala na Vimbldonu!..Novak Đoković i Rafa Nadal su se jednom već sastali ove godine, na Mastersu u Rimu gde je Španac bio uspešniji, ali na njihov duel na nekom Gren Slem turniru čekamo još od 2015. godine i četvrtfinala Rolan Garosa, kada je Novak prekinuo dominaciju ''kralja šljake''...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.