SINSINATI Đoković slomio Amerikanca – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINSINATI Đoković slomio Amerikanca – MaxBet Sport

Odbranu titule na Mastersu u Sinsinatiju Novak Đoković je počeo pobedom na startu protiv neugodnog Amerikanca Sema Kverija – 7:5:6:1, posle sat i 20 minuta igre.
Kvota u kladionici MaxBet da će Novak Đoković da osvoji poslednji Grend slem  u 2019. godini US Open je 2.20.
Visoko Amer, koji je pre tri godine naneo bolan poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Srbinu u trećem kolu Vimbldona, pružio je žestok otpor samo u prvom setu. Kada se Novak zahuktao u nastavku nijue bilo problema.
Đoković je pauzirao skoro mesec dana posle titule na Vimbdonu. Videlo se to na startu meča. U prvom gemu imao je čak tri dvostruke servis greške. Poveo je Kveri, ali se brzo naš as vratio u ritam i u 11. gemu po drugi put uspeo da oduzme servis i stigne do vođstva od 1:0 u setovima. U drugom setu, Kveri se predao, a Novak je rutinski stigao do 10. trijumfa protiv američkog veterana.
Protivnik prvog tenisera sveta u trećem kolu biće bolji iz okršaja Džona Iznera i Španca Pabla Karenja- Buste.
Podsetimo, prošle godine je Novak osvojio Masters u Ohaju, prvi put u karijeri i kompletirao trofeje sa svih turnira iz Serije 1.000. U finalu je bio bolji od Rodžera Federera.

The post SINSINATI Đoković slomio Amerikanca – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer lako, Đoković protiv neočekivanog protivnika

Izvor: RTS, 14.Avg.2019

Švajcarski teniser Rodžer Federer uspešno je započeo nastup na mastersu u Sinsinatiju, pobedom nad Huanom Ignasiom Londerom. Federer je savladao Argentinca rezultatom 6:3, 6:4. . Treći igrač na ATP listi nije imao previše...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.