Osmi dan Olimpijskih igara: Đoković izgubio od Busta, pa predao meč u miks dublu, porazi vatepolista i odbojkašica...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2021, 00:28

Osmi dan Olimpijskih igara: Đoković izgubio od Busta, pa predao meč u miks dublu, porazi vatepolista i odbojkašica...

Osmog dana Olimpijskih igrara u Tokiju takmičenje su završili naši vaterpolisti, reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović i atletičarka Dragana Tomašević.

20.40 - Teniserki Belindi Benčić zlato u singlu

Švajcarska teniserka Belinda Benčić osvojila je danas zlatnu medalju u singlu na Olimpijskim igrama, pošto je u finalu pobedila Čehinju Marketu Vondrusovu sa 2:1 (7:5, 2:6, 6:3). >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

20.35 - Osvajačica srebra na OI 2008. suspendovana zbog dopinga

Nigerijska sprinterka, Blesing Okagbare, osvajačica srebrne medalje sa Olimpijskih igara iz Pekinga 2008. godine u skoku udalj, suspendovana je danas sa Igara u Tokiju nakon što je bila pozitivna na hormon rasta prilikom doping testa.

15.46 - Zlato i olimpijski rekord za Ilejn Tompson na 100 m

Jamajčanka Ilejn Tompson osvojila je zlatnu medalju u trci na 100 metara na Olimpijskim igrama u Tokiju.

13.00 - Savić: Loš početak, još gori kraj

Loš početak, još gori kraj. Protiv Španije 13, sad 14 primljenih golova. Vreme je za alarm, ozbiljan alarm, izjavio je selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić.

12.30 - Đoković: Izvinjavam se navijačima, telo mi je otkazalo

Izvinjavam se svim navijačima u Srbiji koje sam razočarao, koji su očekivali od mene medalju. I ja sam, ali telo mi je jednostavno otkazalo, izjavio je Đoković, nakon što je ostao bez medalje.

12.25 - Poraz odbojkašica Srbije od Brazila

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas od Brazila sa 3:1 (25:20, 25:16, 23:25, 25:19), u četvrtom meču na Olimpijskim igrama u Tokiju.

12.00 - Novak i Nina predali meč u miks dublu

Srpski miks dubl u sastavu Nina Stojanović i Novak Đoković predao je danas meč za bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju.

11.00 - Ništa od bronzane medalje, Đoković poražen od Buste

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da osvoji ni bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto je danas poražen u meču za treće mesto od Španca Pabla Karenja Buste 6:4, 6:7 (6:8), 6:3.

10.35 - Andrea Arsović osma u finalu gađanja MK puškom trostav

Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović osvojila je osmo mesto u finalu discipline MK puška 50 metara trostav na Olimpijskim igrama u Tokiju.

9.38 - Vaterpolisti Srbije u "klasiku" poraženi od Hrvatske

Vaterpolisti Srbije poraženi su danas u derbiju četvrtog kola B grupe na Olimpijskim igrama od selekcije Hrvatske 14:12.

5.20 - Dragana Tomašević bez finala u bacanju diska

Srpska atletičarka Dragana Tomašević nije uspela da se plasira u finale Olimpijskih igara u bacanju diska, nakon što je u kvalifikacijama zauzela 15. mesto u svojoj grupi, a ukupno 26. poziciju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.