Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2021, 11:36

Nema medalje ni u miksu! Novak i Nina odustali od borbe za bronzu

Đoković otkazao nastup zbog povrede ramena

Ostao je Novak Đoković bez medalje u singlu, a neće je uzeti ni u miks dublu sa Ninom Stojanović.

Po informaciji sa zvaničnog sajta Olimpijskih igara, srpski par Đoković/Stojanović je odustao do meča za treće mesto protiv australijske kombinacije Barti/Pirs. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Novak Đoković je izgubio meč za bronzanu medalju od Pabla Karenja Buste sa 2:1 u setovima i time je ostao bez odličja u singlu i po svemu sudeći ta istrošenost, psihološka i fizička, uticala je da odustane od nastupa u mešovitom dublu, gde je takođe mogao do bronze.

Prema zvaničnom saopštenju koje su novinari dobili u Tokiju, Đoković je otkazao nastup zbog povrede desnog ramena.

Ovim je Nina Stojanović ostala uskraćena za šansu da osvoji olimpijsku medalju, a pružala je sasvim dobre partije tokom celog nastupa u parovima.

Medalja bez borbe odlazi u ruke Australijanaca Ešli Barti, koja je inače prva teniserka sveta u singlu, a u Tokiju je ispala u prvom kolu i njenom partneru Džonu Pirsu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.