NOVAK KAO FURIJA U PRVOM SETU: Đoković na korak do plasmana u četvrt-finale!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 11:11

NOVAK KAO FURIJA U PRVOM SETU: Đoković na korak do plasmana u četvrt-finale!

Sjajan start.

Srpski teniser Novak Đoković od 10 časova izjutra vodi borbu u osmini finala mastersa u Rimu sa mladim španskim teniserom Alehandrom Davidovičem Fokinom. Đoković je osvojio prvi set rezultatom 6:2 nakon samo 33. minuta igra.

Jedan od novih nada svetskog tenisa dobro je ušao u meč, osvojio svoje servis >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gemove i išao je na dužu razmenu sa osnovne linije. Međutim, srpski teniser bio je dominantniji i diktirao je tempo i ritam svakog poena.

🇷🇸 @DjokerNole cierra el primer set (6-2) sobre Davidovich Fokina en Roma.

¿Habrá puesto el 🔒 el vigente campeón?#IBI21 pic.twitter.com/HSS3ssQrAc

— ATP Tour en Español (@ATPTour_ES) May 13, 2021

Pri rezultatu 3:2, prvi reket sveta uspeo je da napravi brejk kao i da ga potvrdi u narednom servis gemu, što je Španca vidno deprimiralo te je izgubio i svoj servis gem pri rezultatu 5:2 što je Novaku donelo osvajanje seta, na prvu iskorišćenu set loptu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novak sporo počeo, pa ”isprašio” Fokinu

Izvor: RTS, 13.Maj.2021

Nakon što je pretrpeo brejk u prvom gemu meča, Novak Đoković je sjajnom igrom došao do ubedljive pobede nad španskim teniserom Alehandrom Davidovičem Fokinom - 6:2 i 6:1. Protivnik Đokoviću u četvrtfinalu biće Stefanos Cicipas. . Meč na centralnom terenu ”Foro...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.