KAO DA JE IGRAO VIŠE OD ČETIRI SATA: Novak nakon meča TEŠKO DISAO I JEDVA STAJAO NA NOGAMA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 13:12

KAO DA JE IGRAO VIŠE OD ČETIRI SATA: Novak nakon meča TEŠKO DISAO I JEDVA STAJAO NA NOGAMA (VIDEO)

Teški vremenski uslovi.

Srpski teniser Novak Đoković uspeo je da se plasira u četvrtfinale teniskog turnira Olimpijskih igara u Tokiju. On je u osminifinala savladao Španca Alehandra Davidoviča Fokinu sa 2:0 u setovima. Treba istaći da je Đoković, ponovo igrao po veoma teškim uslovima za igru, što se najviše na njemu videlo tek nakon meča.

Fokina nije pravio toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << problema ali ogromna temperatura i ekstremna vlažnost vazduha jesu, što se i videlo po količini znoja sa Novaka koji je izgledao kao da je igrao meč dug više od četiri sata.

- Postoje delovi moje igre koji mogu biti bolji, Sada sam definitivno mnogo iskusniji igrač, sa mnogo više smirenosti ulazim u velike mečeve - rekao je Novak.

Poor Bubu is soaked 😓 #Olympics pic.twitter.com/26b9XMwjVW

— Auhtumn (@Auhtumn) July 28, 2021

Ovaj dan je bio veoma težak za mnoge tenisere. Podsetimo se, španska teniserka Paula Badosa je izgubila svest na terenu i izneta je u kolicima, dok je Rus Danil Medvedev tokom svog meča sa Fabiom Fonjinijem bio besan zbog uslova i pitao se ko će odgovarati ukoliko on umre tokom meča.

Bilo kako bilo, na vremenske uslove, ne može se uticati. Ono što čeka Novaka u narednom meču je okršaj sa domaćim teniserom Nišikorijem u četvrtfinalu.

PSV je „uništio“ Galatasaraj u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona sa 5:1, pa je večerašnji (20.00) revanš u Istanbulu formalnost, ali s druge strane, prilika da opet vidimo veliki broj golova. Kvota na GG3+ je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Galatasaraj - PSV.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica
Pogledaj vesti o: Tenis,   Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.