Đoković može na Nadala već u četvrtfinalu Sinsinatija

Izvor: B92, 11.Avg.2018, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković može na Nadala već u četvrtfinalu Sinsinatija

Novak Đoković dobio je izuzetno težak žreb na Mastersu u Sinsinatiju koji je na programu od naredne nedelje.

Đoković kao deseti nosilac napad na jedini Masters koji mu nedostaje počinje protiv Amerikanca Stiva Džonsona.

Potencijalni rivali u drugoj rundi su mu Manarino i Čekinato, a već u trećoj ga čeka izuzetno težak zadatak u vidu Grigora Dimitrova.

Već u četvrtfinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moguć je jedan od teniskih "klasika", okršaj Đokovića sa velikim rivalom Rafaelom Nadalom.

Ukoliko prođe i tu prepreku, u polufinalu bi mogli da ga sačekaju Marin Čilić ili Aleksandar Zverev.

U drugoj polovini žreba tri glavna favorita da dođu do finala su Huan martin Del Potro, koji je zbog povrede zgloba propustio Rodžers kup, potom Endi Mari i Rodžer Federer.

Nadala do potencijalnog okršaja sa Đokovićem čekaju dueli sa Raonićem, Šapovalovom ili Edmundom, Federer u drugom kolu čeka boljeg iz duela između Žoaa Souze i Petera Gojovčika, potom bi mogao na Leonarda Majera, a onda u četvrtfinalu na Endija Marija.

Drugi srpski predstavnik Filip Krajinović turnir počinje protiv Holanđanina Robina Hasea, a pobednika u drugoj rundi čeka Zverev.

Turnir u Sinsinatiju počinje 12. avgusta, a nagradni fond je 6,3 miliona dolara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković može na Nadala već u četvrtfinalu Sinsinatija

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2018

Novak Đoković dobio je izuzetno težak žrijeb na Mastersu u Sinsinatiju koji je na programu od naredne nedjelje...Đoković kao deseti nosilac napad na jedini Masters koji mu nedostaje počinje protiv Amerikanca Stiva Džonsona...Potencijalni rivali u drugoj rundi su mu Manarino i Čekinato, a već...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.