Đoković: Spremni smo, nadamo se najboljem početku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Spremni smo, nadamo se najboljem početku

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je ekipa vredno trenirala prethodnih dana i spremno dočekuje sutrašnji start Dejvis kupa protiv Japana.

"Spremni smo, bez obzira što je iza svakog od nas duga i naporna sezona. Imamo poverenje u našeg selektora Nenada Zimonjića i sigurni smo da će doneti najbolje moguće odluke i izvesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sastav koji će moći da izvuče maksimum. Japance ne treba potcenjivati, bez obzira što Kej Nišikori neće igrati. Imaju borbene tenisere, ali nadamo se najboljem mogućem početku i pobedi koja bi nam dala samopouzdanje pred možda i odlučujući duel protiv Francuza. Idemo korak po korak, dan po dan, pozivam sve da nas podrže", poručio je Đoković.

Meč između Srbije i Japana igra se sutra od 11 sati.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðoković: Spremni smo, nadamo se najboljem početku

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Nov.2019

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković izjavio je da je ekipa vrijedno trenirala prethodnih dana i spremno dočekuje sutrašnji start Dejvis kupa protiv Japana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.