DA LI STE SPREMNI ZA FINALE RIMA: Evo najvatrenijih duela između Đokovića i Nadala! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Maj.2021, 15:21

DA LI STE SPREMNI ZA FINALE RIMA: Evo najvatrenijih duela između Đokovića i Nadala! (VIDEO)

Za manje od dva sata nas očekuje veliko finale. Veliki rivali, Novak Đoković i Rafael Nadal će odmeriti snage u finalu Rima. Jedan protiv drugog su igrali čak 56 puta do sada. Nole je dobio 29 mečeva, dok je Rafa slavio u 27 navrata. Srbin je imao daleko teži put do ovog finala. On je […]
The post DA LI STE SPREMNI ZA FINALE RIMA: Evo najvatrenijih duela između Đokovića i Nadala! (VIDEO) appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

DRAMA NEVIĐENIH RAZMERA U FINALU: Novak bacio Nadala na šljaku, Španac potpuno izgubio kompas pa počeo da divlja! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Maj.2021

U toku je finale Mastersa u Rimu. Novak Đoković i Rafael Nadal danas su se sastali 57. put u karijeri, u dosadašnjih 56 duela, srpski as je slavio 29 puta, dok je Španac u 27 navrata izgubio pobedio Noleta. U toku prvog seta, najbolji teniser sveta uspeo je svojom lucidnošću da izbaci iz takta...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.