Zauvek seksi: U 44. godini opravdava titulu najslavnijeg modela

Izvor: B92, 01.Maj.2015, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zauvek seksi: U 44. godini opravdava titulu najslavnijeg modela

Ona je u samom vrhu svetskih top modela već dvadeset godina, a sada je na ulicama Njujorka to još jednom opravdala.

Manekenka Naomi Kempbel sigurno je jedna od najuspešnijih top modela današnjice, a koliko dobro izgleda i dvadeset godina otkako je započela karijeru možete sami da se uverite.

Naomi je pokrenula svoj rijaliti šou pod nazivom “I am Naomi” u kom će razgovarati sa najuticajnijim ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << današnjice.

Ljud koji sarađuju s njom na ovom rijalitiju tvrde da ćemo konačno imati prilku da vidimo koliko je manekenka duhovita i živahna.

A što se tiče njenog izgleda možemo samo da kažemo da u četrdeset i četvrtoj godini ona izgleda savršeno.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Možete li da poverujete da ona ima 44 godine?

Izvor: Lepota i zdravlje, 01.Maj.2015

Ona je u samom vrhu svetskih top modela već dvadeset godina, a sada je na ulicama Njujorka to još jednom opravdala. Manekenka Naomi Kembel sigurno je jedna od najuspešnijih top modela današnjice, a koliko dobro izgleda i dvadeset godina otkako je započela karijeru možete sami da se uverite. Foto:...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.