Tom Brejdi oborio rekord Breta Farva po broju pobeda sa jednim timom

Izvor: RTS, 28.Nov.2016, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Brejdi oborio rekord Breta Farva po broju pobeda sa jednim timom

Kvoterbek Nju Inglanda Tom Brejdi oborio je rekord Breta Farva po broju pobeda sa jednim timom, ostvarivši 200. pobedu sa svojim Patriotsima.

U pobedi Nju Ingland patriotsa nad Njujork džetsima 28:21, Brejdi je imao dva odlučujuća pasa za tačdaun. Odličnom partijom je doprineo pobedi svog tima, 200. pobedi otkad igra sa njima, čime >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je pretekao Breta Farva.
''Bila je ovo specijalna noć za mene, noć koju ću večno pamtiti. Bio sam jako uzbuđen i drago mi je što mogu ovoliko da doprinesem ekipi", rekao je Brejdi.
Brejdi (39) je već 16 godina u Nju Ingland patriotsima, sa kojima je osvajao titulu četiri puta, a triput je bio najkorisniji igrač lige.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.