Šta je premijerka radila sinoć u Njujorku: Vlada Srbije objavila fotografije

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2018, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je premijerka radila sinoć u Njujorku: Vlada Srbije objavila fotografije

Pogledajte šta se dešavalo

Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić, prisustvovala je sinoć prijemu koji su organizovali predsednik Evropskog saveta Donald Tusk, prvi potpredsednik Evropske komisije Frans Timermans i visoka predstavnica EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Federika Mogerini.

Na prijemu, predsednica Vlade susrela se i sa predstavnicima američke administracije i razgovarala je sa Vesom Mičelom, pomoćnikom državnog sekretara za Evropu i Evroaziju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Brnabić je razgovarala i sa visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini, bivšim slovenačkim premijerom Mirom Cerarom i drugim zvaničnicima.

Večera je organizovana u okviru Generalne skupštine UN u Njujorku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.