Izvor: RTS, 14.Avg.2022, 08:21

Ruždi skinut sa respiratora, možde da govori

Slavin pisac Salman Ruždi koji je up etak izvbden nožem na tribini u saveznoj državi Njujork, skinut je sa respiratora i može da govori, potvrdio je njegov agent.
Britanski romanopisac rođen u Indiji i dalje je u bolnici sa ozbiljnim povredama, a njegov kolega Aatiš Tasir Tviteru je napisao da je Ruždi skinut sa respiratora >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i da priča, čak i da "se šali".
Kako prenosi Gardijan, Ruždijev agent, Endru Vajli, potvrdio je tu informaciju ne nudeći dalje detalje.
Hadi Madari iz Nju Džerzija optužen za napad nožem na svetski poznatog pisca izjasnio se pred sudom da nije kriv za napad i pokušaj ubistva.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruždi skinut sa respiratora, može da govori

Izvor: RTS, 14.Avg.2022

Slavni pisac Salman Ruždi koji je u petak izboden nožem na tribini u saveznoj državi Njujork, skinut je sa respiratora i može da govori, potvrdio je njegov agent. . Britanski romanopisac rođen u Indiji i dalje je u bolnici sa ozbiljnim povredama. Majkl Hil, predsednik...

Nastavak na RTS...

Posle napada poznati pisac Ruždi skinut sa respiratora, može da govori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2022

Poznati pisac Salman Ruždi (75) skinut je sa respiratora i njegovo stanje se poboljšava, nakon što je u petak bio napadnut i tesko povređen nožem na jednom događaju u Njujorku, saopštio je danas njegov agent Endrju Vajli..."On je skinut sa respiratora, tako da je put ka oporavku počeo", napisao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.