Kako da Njujorkom prošetate u tangama, a da vas NIKO NE PRIMETI? (VIDEO)

Izvor: 24sata, 14.Nov.2014, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da Njujorkom prošetate u tangama, a da vas NIKO NE PRIMETI? (VIDEO)

Da li biste primetili da pored vas na sred ulice prođe zgodna devojka u tangama, bez pantalone? Sudeći po ovom videu, verovatno ne biste. Naime, zgodna Lia je prošetala prepunim Njujorkom noseći samo tange, a tim profesionalnih šminkera joj je bukvalno naslikao farmerke na golom telu...

Svrha ovog eksperimenta, koji na Jutjubu već ima skoro 1,5 miliona pregleda, bila je da pokaže koliko Njujorčani (ne)obraćaju pažnju na detalje.

Iako su farmerke izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << verno naslikane, ipak se od nazad primećuje da je u pitanju gola guza. Međutim, atraktivna plavuša je šetala gradom, vozila se metroom, posetila bejzbol stadion - a niko ništa nije ni prometio.

U jednom trenutku je čak otišla u šoping mol i pitala prodavačicu gde može da nađe iste takve farmerke. Devojka je samo pogledala njene gole noge, i rekla joj da proveri da li na spratu ispod imaju takav model.

Tek kada je stala da podigne novac na bankomatu prišao joj je jedan dečko i, očigledno oduševljen, uslikao njenu pozadinu mobilnim telefonom .
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.