JJ najavila da će igrati u Njujorku

Izvor: N1 televizija, 09.Avg.2017, 02:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JJ najavila da će igrati u Njujorku

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković nagovestila je da će igrati na US Openu krajem meseca, iako je prošle nedelje izjavila da razmišlja da završi sezonu ranije.

Jankovićeva je prošle nedelje zbog povrede predala meč prvog kola turnira u Vašingtona Francuskinji Osean Dodan. To je bio samo poslednji u nizu problema za srpsku >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << teniserku, koja se već duže vreme muči sa povredama.

Videću kako će se sve odvijati, ali verovatno ću uskoro završiti sezonu. Nešto ne funkcioniše. Nisam još donela odluku. Možda ću igrati na US Openu, daću sebi još jednu šansu da se oporavim, ali ćemo videti…”, rekla je prošle nedelje JJ.

Međutim, Jelena je u utorak na društvenim mrežama najavila povratak u Njujorku, istakavši da ne može da dočeka da se ponovo nađe na terenu.

US Open, poslednji Gren slem sezone, na programu je od 28. avgusta do 10. septembra.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.