Izvor: Blic, 01.Apr.2020, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Iritantan i egoističan, ALI I HARIZMATIČAN": Guvernera Njujorka do juče nisu podnosili, a sada ga Amerikanci SLAVE zbog borbe sa koronom

Demokrata Endru Kuomo, autor, advokat i 56. guverner Njujorka, našao se u pažnji javnosti poslednjih nedelja zbog mera koje je primenio nakon što je epidemija korona virusa zahvatila njegovu državu, a ljudi naširoko hvale njegovo vođstvo u krizi. Od četvrtka je u državi Njujork potvrđeno više od 30.000 slučajeva obolelih od novog korona virusa, od čega samo u gradu Njujorku 20.000, a rođeni Njujorčanin, Kuomo (62), od početka marta pokriva pandemiju i na CNN-u, gde sa mlađim bratom Krisom – koji je voditelj na toj televiziji, razgovara ne samo o zdravstvenoj krizi već i o porodici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.