Baš, baš veruje da dobro izgleda: Džastin Biber uz zvižduke izveo striptiz na televiziji!

Izvor: Svet, 10.Sep.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baš, baš veruje da dobro izgleda: Džastin Biber uz zvižduke izveo striptiz na televiziji!

Džastin Biber noćas je potpuno iznenadio javnost na Fashion Rocks ceremoniju u Bruklinu, Njujork gde je se pojavio kako bi najavio nastup Rite Ore, ali publici se ta ideja uopšte nije svidela. Već po tradiciji, Bibs je dočekan uz silno negodovanje ali to je ubrzo zamenilo oduševljenje obožavateljki kad mu je palo na pamet da se jednostavno skine do gaća i onda uputi poruku:
“Da li je ovako bolje?” Džastin tvrdi da čitav potez nije isplaniran i da je samo poslužio kao efektan način da se hejteri utišaju!



Autor: Life Content
FOTO: Instagram/Justin Bieber

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skinuo se u bokserice, a izviždali ga na sceni!

Izvor: Tracara.com, 10.Sep.2014

Nisu reagovali dobro na njegovo skidanje (foto: twitter/JBCrewdotcom) Justin Bieber nije više omiljen u Americi! Pop pevač izviždan je na sceni tokom humanitarnog koncerta Fashion Rocks, gde se pojavio kako bi najavio nastup Rite Ore. Da stvar bude još gora, Bieber je onda izveo striptiz, ali ni...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.