U Nišu, Vranju i Leskovcu još po jedan preminuli od kovida

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jul.2020, 16:15

U Nišu, Vranju i Leskovcu još po jedan preminuli od kovida

U poslednja 24 sata u Srbiji je još 8 osoba preminulo od posledica koronavirusa, a od tog broja na jugu Srbije troje je izgubilo život. Na jugu Srbije u kovid objektima trenutno je hospitalizovano 767 pacijenata, a na novi virus među hospitalizovanima je pozitivno 329.

U niškom Kliničkom centru trenutno je hospitalizovano 377 pacijenata, 3 manje u odnosu na jučerašnji dan. Kod 166 je potvrđeno prisustvo novog virusa, a dupliran je broj dece pozitivne na kovid, pa se sada >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u objektima KC Niš nalazi njih 6 i, kako objašnjavaju u Kliničkom, svi su u stabilnom stanju.

Na respiratorima u Srbiji trenutno je priključeno 205 pacijenata, od tog broja u Nišu je 19, i kako se kaže u saopštenju KC, svi su u jako teškom opštem stanju.

Jedna osoba preminula je za poslednja 24 sata od korona virusa u ovom centru i jedna u objektima vranjskog Zdravsvenog centra. Iako se u saopštenju KC Niš ne navodi da ima preminulih u Leskovcu, kako je saopšteno iz leskovačke Bolnice ipak je preminula jedna osoba.

Preminuo je 71-godišnji pacijent koji je primljen juče u 18 sati u vrlo teškom stanju, a preminuo je u 23:55. Na kiseoniku je 70 pacijenata - kažu u Opštoj bolnici.

U Leskovcu se na lečenju trenutno nalazi 143 pacijenata, a kod 29 je potvrđeno prisustvo virusa, dok je u Vranju hospitalizovano 188 i 99 su pozitivni na korona virus.

Manje hospitalizovanih je u Surdulici, tamo je trenutno na lečenju 59 pacijenata i kod 39 je potvđeno prisustvo virusa.

Kako je saopšteno na konferenciji za novinare Kriznog štaba virus je registrovan kod još 426 osoba, a testirano je do sada rekordnih 11.521.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na jugu Srbije dvoje umrlih od kovida, 19 pacijenata priključeno na respiratore

Izvor: Danas, 22.Jul.2020

U kovid bolnicama na jugu Srbije ukupno je hospitalizovano 767 pacijenata, a kod 329 je potvrđeno prisustvo virusa kovid 19, saopštio je danas Klinički centar(KC) Niš.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.