Radnički u ponedeljak počinje pripreme

Izvor: JužneVesti.com, 06.Jun.2019, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički u ponedeljak počinje pripreme

Još nešto više od mesec dana ostalo je do prvog meča Radničkog u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pa će se tim okupiti u ponedeljak, 10. juna i otpočeti pripreme. Pred trenerom Nenadom Lalatovićem je zadatak da uigra ekipu koja se značajno izmenila u odnosu na prošlu sezonu, ali u niškom fudbalskom klubu poručuju da se on odlično snalazi u takvim situacijama.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nišlije već spremne za sledeću sezonu!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2019

Odmor će trajati kratko...Pripreme za novu sezonu fudbaleri niškog Radničkog počeće u ponedeljak 10. juna...Prozivku će u 10 časova na stadionu Čair izvršiti šef stručnog štaba Nenad Lalatović, koji je pre dva dana postigao dogovor sa prvim čovekom Radničkog Ivicom Tončevom, pa će predvoditi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.