Prva futsal liga: Lider Crvena zvezda gostuje Vinter sportu u Čairu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Feb.2020, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva futsal liga: Lider Crvena zvezda gostuje Vinter sportu u "Čairu"

Derbi najjačeg domaćeg takmičenja u futsalu odigraće se u nedelju, 23. februara u niškoj hali "Čair", pošto će ove sezone neprikosnovena Crvena zvezda gostovati drugoplasiranom Vinter sportu. Ostali predstavnici juga Srbije u 12. kolu Prve lige će gostovati - Kalča Zemunu, Vranje FON-u, a Jastrebac kragujevačkom Ekonomcu.

Vinter sport je izgubio svega dva puta ove sezone, a jedan poraz bio je upravo od crveno-belih. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Sada imaju priliku za revanš, a ukoliko slave prepoloviće zaostatak za liderom. Niški sastav ne zna za poraz tri i po meseca, ali sa druge strane beogradski cele sezone nije ispustio ni bod. Derbi Prve lige igra se u nedelju u hali "Čair", od 18:30.

Prvi će, ipak, od južnjaka na teren Jastrebac iz Balca. Njihov duel jako je važan za opstanak, s obzirom na to da su Blačani poslednji - 10. na tabeli, a njihov rival i domaćin iz Kragujevca je osmoplasiran. Jedan od svega pet osvojenih bodova Jastrepca ove sezone dolazi iz duela sa Ekonomcem, pošto su u Blacu igrali nerešeno. Meč se igra u petak, 21. februara u hali "Jezero", sa početkom u 19 sati.

Najteže gostovanje od južnjaka, prema dosad prikazanom, trebalo bi da ima petoplasirani KMF Vranje. Njegov rival u subotu, 22. februara od 21 sat vranjski tim gostovaće FON-u koji se nalazi na samo jednoj poziciji iznad, ali ima velikih 10 bodova više. U prvom delu sezone dva tima su odigrala nerešeno.

Još jedan meč konkurenata za plasman u plej-of odigraće se u subotu u Beogradu, samo od 20 sati. Sedmoplasirani Zemun Samo pravo ugostiće niškog Kalču - ekipu koja je na jednoj poziciji iznad njega i ima dva boda više. Zanimljivo je da su Nišlije u jesenjem delu prvenstva upravo u duelu sa Zemunom prekinule niz poraza i zaredile sa pobedama, pa se nadaju istom i ovog puta, s obzirom na to da su sada vezali pet izgubljenih mečeva.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Student nastavlja borbu za opstanak, stiže Zvezda u Niš

Izvor: JužneVesti.com, 21.Feb.2020, 11:42

U 16. kolu Prve lige košarkašice niškog Studenta, trenutno osmoplasirane ekipe na tabeli, dočekuju beogradsku Crvenu zvezdu, tim koji je treći na tabeli i ima skor od 12 pobeda i tri poraza. Utakmica je na programu u subotu, 22. februara u sali Osnovne škole "Dušan Radović" u Duvaništu...Do...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.