ProGlas u nedelju u Nišu - govornici poznati glumci, profesori, pisci i novinari

Izvor: JužneVesti.com, 08.Dec.2023, 17:21

"ProGlas" u nedelju u Nišu - govornici poznati glumci, profesori, pisci i novinari

Inicijativa ProGlas održaće tribinu u nedelju, 10. decembra, od 12 sati, na platou ispred Narodnog pozorišta u Nišu, a govornici će biti desetoro inicijatora i autora teksta ProGlas.

U Niš dolaze glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, glumica Svetlana Bojković, novinarka Biljana Stepanović, profesor Univerziteta u Beogradu Miodrag Jovanović, profesorka tog Univerziteta Tamara Džamonja Ignjatović, muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo, sudija i pisac Miodrag >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Majić, voditelj Ivan Ivanović, akademik Vladica Cvetković i pisac i izdavač Gojko Božović.

Pridružite nam se! Srbija je naša zemlja i zato je ovo zajednička borba u kojoj treba da pokažemo kakvi smo i koliko nas je - poruka je ProGlasa Nišlijama.

Moderator će biti glavni i odgovorni urednik Južnih vesti Milan Zirojević.

Podsetimo, ideja ProGlasa je da podstakne građane Srbije da u što većem broju izađu na decembarske izbore i tekst je do sada potpisalo više od 170.000 građana.

Ceo tekst ProGlasa dostupan je na sajtu, gde svi zainteresovani građani mogu da potpišu tu inicijativu.
Pogledaj vesti o: Dragan Bjelogrlić

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Tribina ProGlasa u nedelju 10. decembra ispred Narodnog pozorišta u Nišu

Izvor: Danas, 08.Dec.2023

Inicijativa ProGlas održaće tribinu u nedelju 10. decembra od 12 sati na platou ispred Narodnog pozorišta u Nišu, saopšteno je iz Inicijative.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.