Novo igralište u Čairu, a već polomljena njihalica

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jun.2024, 09:47

Novo igralište u Čairu, a već polomljena njihalica

Iako je pre manje od mesec dana u niškom parku Čair postavljen nov dečiji mobilijar, već je jedna igračka polomljena, a roditelji kažu da deca padaju jedno za drugim sa njega i da se plaše da će neko biti povređeno.

Nije drugo izdržalo novo igralište u Čairu, a već stižu žalbe roditelja putem aplikacije Prijavi problem.Ukazuje da postoje rupe kroz koje dete može propasti; foto: čitalac

Na novom dečijem igralištu u Čairu polomljen je žuti magarac, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << njihalica, deca padaju jedno za drugim sa njega. Ljude iz "Medijane" ne zanima, kažu zovite od pola 8 do pola 4. Nadam se da ni jedno dete neće biti teže povređeno do kraja večeri - poručuje jedan roditelj.

Da to nije jedini problem, ukazuje jedna majka, koja kaže da ono nije adekvatno obezbeđeno, jer postoje dve rupe kroz koje deca mogu da propadnu. Pita i koće rešiti ovaj problem jer se na tim igračkama igraju deca od godinu dana i starija.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.