Niš za vikend domaćin vaterpolo turnira u regionalnoj ligi

Izvor: JužneVesti.com, 06.Okt.2022, 19:56

Niš za vikend domaćin vaterpolo turnira u regionalnoj ligi

Nišlije, Valjevci i Novobeograđani nadmetaće se u petak, subotu i nedelju u "B" grupi Regionalne A1 lige u vaterpolu na bazenu "Čair" u Nišu. Domaći Nais ugostiće Valis iz Valjeva i Vukove iz Beograda na prvom turniru nove sezone u Jadranskoj ligi.

Tri dana i tri utakmice očekuju ljubitelje vaterpola u Nišu ovog produženog vikenda. Tri superligaške ekipa, pre početka sezone u domaćem takmičenju, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nadmetaće se na prvom od četiri turnira u Regionalnoj A1 ligi.

Niški klub je sačuvao veći deo ekipe u odnosu na prošlu sezonu, a turnir u Nišu otvara duelom sa novobeogradskim Vukovima u petak, 7. oktobra od 20 sati.

Dan kasnije od 19 sati sastaju se ekipe iz Valjeva i sa Novog Beograda, a u nedelju u 10:45 počinje duel Naisa i Valisa.

Preostala tri turnira Lige igraju se u Novom Sadu, Zadru i Korčuli. Kompletan raspored možete videti ovde.

Niške vaterpoliste očekuju još tri turnira - u Budvi, Valjevu i Beogradu. Najbolja ekipa ide u Premijer ligu regiona, a drugoplasirani će se za mesto sa najboljima boriti protiv devetoplasiranog iz Premijer lige.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Gocić: Siguran sam da Novi Beograd ima potencijal

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2022

Vaterpolo klub Novi Beograd biće jedan od domaćina turnira Jadranske lige na startu nove sezone u regionalnom takmičenju...Osim Novobeograđana koji brane trofej, na turniru koji će biti odigran na bazenu Sportskog centra "11. april", učestvovaće još Šabac i zagrebačka Mladost...U prvom kolu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.