Košarka: Novi poraz Konstantina

Izvor: NTV.rs, 23.Nov.2013, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarka: Novi poraz Konstantina

Posle sjajnog starta košarkaši Konstantina vezali su i treći uzastopni poraz u Prvoj ligi Srbije. Oni su u 9. kolu izgubili u Pančevu od Tamiša rezultatom 67 : 58.
Posle izjednačene prve dve četvrtine, utakmica je prelomljena u trećoj, kada su domaći stekli 10 poena prednosti, koju gosti do kraja nisu uspeli da sustignu. Tamiš su do pobede pogurali Vasić sa 17 i Mikic sa 15 poena, a u redovima Nišlija dvocifren učinak imali su Despotović sa 12, Tasić sa 11 i Todorović sa 10 poena.
Priliku da prekine seriju poraza Konstantin će imati u narednom kolu kada u Nišu dočekuju ekipu Meridiana iz Novog Sada.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lider prejak za „Studentkinje“

Izvor: NTV.rs, 23.Nov.2013

Košarkašice Studenta poražene su u Beogradu od ekipe Radivoj Korać rezultatom 88 : 41, u 8. kolu Prve lige Srbije.. Prema očekivaju lider na tabeli od početka do kraja kontrolisao je igru i rezultat i realno veći kvalitet lako je pretočio u ubedljiv trijumf. Za to su najzaslužnije Mandić sa...

Nastavak na NTV.rs...

Fudbal: Pobeda Sinđelića, poraz Cara Konstantina

Izvor: NTV.rs, 24.Nov.2013, 16:15

Fudbaleri „Sinđelića“ konačno su prekinuli seriju loših rezultata u Srpskoj ligi – „Istok“.”Orlići” su u poslednjem jesenjem kolu , na stadionu Železničara, pobedili „Đerdap“ iz Kladova sa 3:0 (1:0).  . Dimić je doveo domaće u vođstvo u 30. minutu, da bi  Perić pogocima...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.