Crvena zvezda sa igračem više savladala Radnički na Čairu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Nov.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda sa igračem više savladala Radnički na "Čairu"

Niški Radnički izgubio je na svom "Čairu" od aktuelnog šampiona Srbije i lidera Superlige Crvene zvezde, rezultatom 0:2, u 17. kolu najjačeg domaćeg takmičenja. Iako su domaći fudbaleri imali svoje prilike, mahom preko Nermina Haskića i Nikole Čumića, nisu ih iskoristili. Beograđanima je posao olakšan u 71. minutu, kada je Ivan Ostojić dobio drugi žuti karton.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda rutinski slavila na "Čairu"

Izvor: B92, 24.Nov.2019, 01:13

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su niški Radnički na "Čairu" sa 2:0 (1:0), u 17. kolu Linglong Superlige Srbije...Aktuelni šampion Srbije i lider na tabeli napravio je dobar uvod za meč sa minhenskim Bajernom u Ligi šampiona, a strelci su bili El Fardu Ben u 40. i Aleksa Vukanović u 77. minutu...Sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.