Zimonjić za B92: Malo je falilo

Izvor: B92, 05.Jul.2013, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić za B92: Malo je falilo

Srpski teniser Nenad Zimonjić rekao je za B92 da je zadvoljan učinjenim u prethodne dve nedelje na Vimbldonu i da je malo falilo da se plasira u finale.

Zimonjić i njegova partnerkla u dublu Katarina Srebotnik završili su takmičenje u polufinalu miksa, dok je u dublu sa Benetoom ispao u četvrtfinalu.

"Nije svejedno kada se izgubi ovakav meč, borili smo se do poslednjeg poena, oni su zasluženo pobedili"

"Najvažnije je da smo dali sve od sebe. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nismo uspeli da se palsiramo u finale, igralo se na razliku, meč se odužio, bilo je napeto, uzbudljivo, ali idemo dalje."

Zimonjić je potom analizirao ceo turnir i istakao da je generalno zadovoljan, iako nije ponovio uspehe iz prethodnih godina.

"Zadovoljan sam rezultatima, mogu da kažem da je bilo solidno. Ovde sam prethodnih godina dobro prolazio. Polufinale u miksu mi je najveći uspeh, polufinale smo igrali i prošle godine, bio sam uspešan i u dublu, dva puta sam igrao finale, dva puta osvajao. Tako da sigruno nisam zadovoljan četvrtfinalom, ali sam zadovoljan zato što sam uradio nešto što nisam za sve ove prethodne godine, a to je da smo nekoliko puta uspeli da preokrenemo rezultat u setovima. Borba je bila neverovatna, igrali smo teške mečeve, to je ono čime mogu da budem zadovoljan. Fizički se dobro osećam, iako smo igrali svaki dan bez pauze... Sa te strane sam zadovoljan, ali sa druge mislim da nam je malo falilo da odemo dalje. Nadam se da ću posle turnira u Americi popraviti svoj plasman", rekao je Zimonjić za B92.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić,   Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.