Zimonjić u četvrtfinalu

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2011, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić u četvrtfinalu


Srpsko–francuski dubl Nenad Zimonjić i Mikael Lodra plasirali su se u četvrtfinale na ATP turniru u Roterdamu, pošto su savladali par Rohan Bopan iz Indije i Aisam Ul Hak Kureši iz Pakistana sa 6:4, 7:6 (7:4).
Srbin i Francuz igraće u meču za polufinale protiv boljih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << iz duela u kojem se sastaju Holanđani Tijamo de Baker i Robin Has protiv Španaca Felisijana i Marka Lopesa.
Turnir u Roterdamu igra se za nagradni fond od 1,45 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Zimonjić i Lodra u četvrtfinalu turnira u Roterdamu

Izvor: Beta, 08.Feb.2011

BEOGRAD, 8. februara 2011. (Beta) - Teniser Srbije Nenad Zimonjić i Francuz Majkl Londra plasirali su se u utorak u četvrtfinale turnira u Roterdamu, pošto su savladali Rohana Bopana iz Indije i Aišana Ul Hak Kurešija iz Pakistana sa 2:0 (6:4, 7:6)...Nagradni fond turnira u Roterdamu je 1.150.000...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.