Zimonjić i Srebotnikova u polufinalu Rolan Garosa

Izvor: Blic, 30.Maj.2011, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Srebotnikova u polufinalu Rolan Garosa

Srpski tenisr Nenad Zimonjić i Katarina Srebotnik iz Slovenije plasirali su se u polufinale Rolan Garosa u konkurenciji mešovitih parova.

Zimonjić i Srebotnikova su u četvrtfinalu za nešto manje od sat i po igre savladali Ivetu Benešovu iz Češke i Leandera Paesa iz Indije u dva seta - 7:6 (7:3), 6:3.

Na gren slem turniru u Rolan Garosu Zimonjić i Srebotnik brane titulu koju su osvojili prošle dodine i postavljeni su za prve nosioce.

Za ulazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u finale, Zimonjić i Srebotnik će igrati protiv pobednika meča u kome se Ruskinja Nađa Petrova i Britanac Džejmi Marej sastaju sa Ekaterinom Makarovom iz Rusije i Brunom Soarešom iz Brazila.

Povezane vesti: Rolan Garos (9. dan): Troicki u osmini finala, Zimonjić u mešovitom dublu Zimonjić nastavio da pobeđuje i u mešovitom dublu Zimonjić i Srebotnikova uspešno započeli odbranu titule u Parizu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.