Zimonjić i Peja uspešni na startu

Izvor: B92, 18.Jul.2012, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Peja uspešni na startu

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Austrijanac Aleksander Peja uspešno su startovali u konkurenciji dublova na ATP turniru u Hamburgu.

Zimonjić i Peja pobedili su domaći par Tobijasa Kamkea i Julijana Rajstera sa 2:0, po setovima 6:4, 6:1.

Protivnici Zimonjića i Peje u drugom kolu su Španci Fernando Verdasko i David Marero, koji su pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brazilsko-britanski par Andre Sa/Džejmi Mari sa 6:4, 5:7, 20:7.

Kasnije u sredu u prvom kolu dublova startuju Viktor Troicki i Nemac Kristofer Kas, a njihovi protivnici su Francuzi Žil Simon i Žeremi Šardi.

Troicki je u utorak eliminisan u prvom kolu singla porazom od Čeha Lukaša Rosola sa 2:1 u setovima.

Turnir u Hamburgu igra se za ukupan nagradni fond od milion evra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAMBURG: Zimonjić i Peja uspešni u dublu

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Jul.2012

Srbin Nenad Zimonjić i Austrijanac Aleksander Peja uspešno su startovali u konkurenciji dublova na ATP turniru u Hamburgu savladavaši nemački par Tobijas Kamke/Julijan Rajster sa 2:0 u setovima – 6:4, 6:1.. Protivnici Zimonjića i Pebje u drugom kolu su Španci Fernando Verdasko i David Marero,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Zimonjić i Peja uspešni u dublu

Izvor: Studio B, 18.Jul.2012

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Austrijanac Aleksander Peja uspešno su startovali u konkurenciji dublova na ATP turniru u Hamburgu savladavaši nemački par Tobijas Kamke/Julijan Rajster sa 2:0 u setovima - 6:4, 6:1...Protivnici Zimonjića i Peje u drugom kolu su Španci Fernando Verdasko i David Marero,...

Nastavak na Studio B...

ATP Hamburg: Troicki ispao i u dublu

Izvor: Sportal.rs, 18.Jul.2012

Posle singla, srpski teniser Viktor Troicki takmičenje na ATP turniru u nemačkom gradu Hamburgu završio je i u dubl konkurenciji. On je u paru sa domaćim igračem Kristoferom Kasom poražen od francuske kombinacije Žeremi Šardi - Žil Simon rezultatom 1:2, po setovima 1:6, 7:5, 4:10.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.