Zimonjić i Nestor osvojili titulu u Madridu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2009, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Nestor osvojili titulu u Madridu

MADRID - Nenad Zimonjić i Danijel Nestor trijumfovali su na turniru masters serije u Madridu, pošto su danas u finalu pobedili Šveđanina Simona Aspenina i Južnoafrikanca Veslija Mudija rezultatom 6:4, 6:4.

Do pete titule u sezoni Zimonjić i Nestor su došli nakon gotovo rutinske igre. U prvom setu napravili su brejk u trećem gemu i tu prednost su bez većih problema sačuvali.

Isto se ponovilo i u drugom setu. Nakon ranog brejka, Zimonjić i Nestor u gemovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u kojima su servirali nisu dali protivnicima ni jednu brejk šansu i na kraju su zasluženo trijumfovali.

Nestoru je to bila jubilarna 60. titula u karijeri, dok je Zimonjić danas ostvario svoju 28. turnirsku pobedu. Dvojica rođenih Beograđana podeliće nagradu od 218.000 evra, a od ponedeljka će ponovo biti prvi dubl sveta, jer su zahvaljujući ovim poenim pretekli braću Majka i Boba Brajana iz SAD.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.