Zimonjić i Nestor bez finala u Monte Karlu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Apr.2014, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Nestor bez finala u Monte Karlu

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor nisu uspeli da se plasiraju u finale turnira u Monte Karlu pošto su u polufinalu izgubili od američkog para Boba i Majka Brajana sa 0:2 u setovima 6:7, 3:6.

 

Amerikanci su do pobede došli posle sat i 16 minuta igre, a u finalu će se sastati sa trećim dublom sveta, Brazilcem Marselom Melom i Hrvatom Ivanom Dodigom.

 

Zimonjić i Nestor su dobro parirali američkom paru >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u prvom setu, koji je rešen tek u taj-brejku, rezultatom 7:3 za Amerikance. Drugi set braća Brajan su dobili znatno lakše, napravivši dva brejka, dok srpsko-kanadska kombinacija nije uspela da dođe ni do jedne brejk lopte.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.