Zimonjić i Čilić izgubili na startu Roterdama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Čilić izgubili na startu Roterdama

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Hrvat Marin Čilić izgubili su danas na startu turnira u Roterdamu, u konkurenciji dublova, od Francuza Pjera-Hju Erbera i Nikolasa Maua 6:4, 7:5.

Zimonjić i Čilić prvi put su igrali zajedno, imali su i brejk prednosti u drugom setu, ali je francuski par ipak prošao dalje.

Iskusni srpski as je prošle nedelje u Sofiji zajedno sa Viktorom Troickim osvojio 54. titulu u karijeri, a sledeći izazov je Dubai, gde će nastupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u paru sa najboljim teniserom sveta Britancem Endijem Marej.

Turnir u Roterdamu igra se za ukupni nagradni fond od 1.724.930 evra.

Zimonjić u Dubaiju zajedno sa Endijem Marejom

Srpski teniser Nenad Zimonjić na turniru u Dubaiju igraće u dublu sa Britancem Endijem Marejom.

Iskusni srpski as, koji ove sezone nema stalnog partnera, prvi put igraće sa Britancem, na turniru gde je slavio pre 10 godina zajedno sa Francuzem Fabrisom Santorom.

Turnir u Dubaiju igra se od 27. februara do 4. marta za ukupni nagradni fond od 2.429.159 dolara.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.