Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jan.2019, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić: Očekivan žreb, s nestrpljenjem očekujemo mečeve

Selektor teniske reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić rekao je posle današnjeg žreba za duel sa Uzbekistanom da je očekivao takve nominacije rivala, kao i da ekipa s nestrpljenjem očekuje početak mečeva.

"Žreb je prošao kako smo očekivali. Prvi igrač im je (Denis) Istomin, a drugi je (Sanjar) Fajzijev, s kojim niko do sada nije igrao. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Imaćemo danas priliku na treningu da ga vidimo i da se pripremimo najbolje za taj meč. Dobra stvar je što (Dušan) Lajović počinje prvi. Verujem da će doneti pobedu u prvom meču. Zadatak će mnogo teži biti (Filipu) Krajinoviću da pobedi Istomina, ali verujem da je trenutno bolji i da na višem nivou igra i da će on upisati pobedu", rekao je Zimonjić posle žreba u Taškentu.

Kvalifikacioni meč Dejvis kupa između Uzbekistana i Srbije počeće sutra duelom između Sanjar Fajzijeva i Dušana Lajovića u 9.00 po srednjeevropskom vremenu, a odmah nakon tog duela na programu je duel između Denisa Istomina i Filipa Krajinovića.

"Jako dobro smo trenirali ovih dana i spremili smo se za ovaj veoma važan meč. S nestrpljenjem očekujemo početak", dodao je Zimonjić.

Drugog dana takmičenja, u subotu, sa početkom od 9.00 na teren će izaći dublovi za koji su na žrebu najavljeni Istomin i Fajzijev za Uzbekistan, odnosno Viktor Troicki i Nikola Milojević.

"Mislim da mogu jako dobro da se uklope Milojević i Troicki. Za njih će jedan sigurno biti Istomin, dok drugog mogu da promene do sat vremena pre početka. Razlika je ove godine što se igra u novom formatu, pa je prvo dubl na programu, a onda nakon pola sata pauze idu singl mečevi. Svakako neću Krajinovića i Lajovića stavljati u dubl, jer su oni potencijalni za singl mečeve drugog dana. Previše je da igraju singl i dubl istog dana", rekao je Zimonjić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Zimonjić: Očekivan žreb, Krajinoviću teži zadatak

Izvor: B92, 31.Jan.2019

Selektor teniske reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić rekao je posle žreba za duel sa Uzbekistanom da je očekivao takve nominacije rivala..."Žreb je prošao kako smo očekivali. Prvi igrač im je (Denis) Istomin, a drugi je (Sanjar) Fajzijev, s kojim niko do sada nije igrao. Imaćemo danas priliku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.