Zimonjić/Nestor i Troicki odlično startovali na Wimbledon-u

Izvor: NC magazin, 23.Jun.2009, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić/Nestor i Troicki odlično startovali na Wimbledon-u

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor plasirali su se u drugo kolo Wimbledon-a u konkurenciji parova. Pri rezultatu 6:2, 4:2 za Zimonjića i Nestora Italijani Simone Bolelli i Andreas Seppi predali su meč. U narednom kolu Zimonjić i Nestor će igrati sa boljim parom iz duela Julian Noel/Jirgen Melzer i Robert Kendrick/Sam Querrey.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na NC magazin...






Povezane vesti

Jankovićeva i Zimonjić u drugom kolu

Izvor: Radio 021, 23.Jun.2009

Jelena Janković se plasirala u 2. kolo Vimbldona, pošto je savladala Nemicu Juliju Gerges sa 6:4, 7:6. Njena naredna protivnica je Čehinja Iveta Benešova. U 2. kolo su se plasirali i Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor, pošto su im Italijani Simone Boleli i Andreas Sepi predali meč pri...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.