Ziki i Nestor protiv Čileanaca

Izvor: Glas javnosti, 26.Mar.2010, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ziki i Nestor protiv Čileanaca

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor postavljeni su za prve nosioce masters turnira u Majamiju, a na startu će igrati protiv Urugvajca Pabla Kuevasa i Čileanca Fernanda Gonzaleza. Ako Srbin i Kanađanin opravdaju ulogu favorita u četiri meča u finalu bi mogli da se sastanu sa "večitim rivalima", drugim nosiocima, Amerikancima, braćom Brajan.

Pored Zimonjića još jedan Srbin će učestvovati u dublu - Dušan Vemić ponovo će nastupati sa Hrvatom Ivom Karlovićem, a prva prepreka biće im češko-slovačka kombinacija Martin Dam - Filip Polašek. Pobednicima turnira pripašće 198.400 dolara. Srbija neće imati predstavnika u konkurenciji ženskih parova.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.