Srbi uspešni u dublu

Izvor: S media, 06.Okt.2010, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi uspešni u dublu

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor plasirali su se u drugo kolo dublova na ATP turniru u Pekingu, pošto su u prvom kolu savladali kazahstanko-uzbekistanku kombinaciju Istomin - Golubjev sa 2:0, po setovima 6:4 i 6:1, nakon 56 minuta igre.

Viktor Troicki posle titule u Bangkoku nastavlja sa odličnim partijama u dublu i na turniru u Tokiju gde je u paru sa Nemcem Kristoferom Kasom izbacio druge nosioce, Belgijanca Normana i Južnoafrikanca Mudija, rezultatom 2:0 (7:6, 6:4).

Troicki i Kas u četvrtfinalu igraju protiv boljih iz susreta u kome se domaći par Macui-Suzuku sastaje sa Tursunovim iz Rusije i Sepijem iz Italije.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na terenu Đoković, Jovanovski i Zimonjic

Izvor: RTS, 06.Okt.2010

Na Otvorenom prvenstvu Kine u tenisu od predstavnika Srbije na terene izlaze Novak Đoković i Bojana Jovanovski u pojedinačnoj, a Nenad Zimonjić u dubl konkurenciji...Đoković posle 13,30 časova igra meč drugog kola protiv Amerikanca Mardija Fiša...Jovanovski se u osmini finala sastala sa Izraelkom...

Nastavak na RTS...

Zimonjić i Nestor startovali pobedom

Izvor: SrbijaNet.rs, 06.Okt.2010

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanadjanin Danijel Nestor plasirali su se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Kine u konkurenciji parova pošto su jutros savladali uzbekistansko-kazahstansku kombinaciju Denis Istomin Andrej Golubjev sa 6-4, 6-1. Protivnici Zimonjiću i Nestoru u narednoj rundi

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.