Zimonjić i Lodra u četvrtfinalu Rima

Izvor: Vesti-online.com, 12.Maj.2011, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Lodra u četvrtfinalu Rima

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Mišel Lodra plasirali su se u četvrtfinale ATP Mastersa u Rimu.

Zimonjić i Lodra, koji su na turniru postavljeni za sedme nosioce, pobedili su u osmini finala Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova i Belgijanca Ksavijera Malisa rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:4.

Srpsko-francuski par igraće u četvrtfinalu sa pobednicima meča Giljermo Garsija-Lopez/Albert Montanjes (Španija) - Karlos Berlok (Argentina)/Jarko Nieminen >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << (Finska).

Pobednicima turnira u glavnom gradu Italije u konkurenciji dublova pripašće novčana nagrada od 134.500 dolara. Turnir u Rimu igra se za nagradni fond od 2.750.000 dolara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RIM: Zimonjić i Ljodra u četvrtfinalu

Izvor: Mondo, 12.Maj.2011

Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Lodra plasirali su se u četvrtfinale tunrira u Rimu u konkurenciji parova.

Nastavak na Mondo...

ATP Rim: Ziki i Ljodra se uozbiljili

Izvor: S media, 12.Maj.2011

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Majkl Ljodra plasirali su se u četvrtfinale Mastersa u Rimu u konkurenciji dublova. ..SO: I Zimonjić završio takmičenje..Zimonjić savladao strah od pitona FOTO..Srbija Open: Zimonjić se nije ni oznojio..Zimonjić: Nestor me nije zezao..Oni su danas u drugom...

Nastavak na S media...

Zimonjic i Lodra u četvrtfinalu Rima

Izvor: Glas javnosti, 13.Maj.2011, 07:37

RIM - Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Lodra plasirali su se u četvrtfinale ATP tunrira u Rimu u konkurenciji parova, pošto su danas u drugom kolu savladali Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova i Belgijanca Ksavijera Malisa sa 6:2, 6:4...Srpsko-francuski par će se u borbi za polufinale...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.