Izvor: Beta, 21.Mar.2010, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Par Zimonjić-Nestor porazili Nadal i Lopes

INDIJANA VELS, 21. marta 2010. (Beta) - Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu, Kanadjanin Danijel Nestor nisu uspeli da osvoje titulu na teniskom turniru u Indijana Velsu, u SAD.

Oni su rano jutros po srednjoevropskom vremenu poraženi od španskog para Rafaela Nadala i Marka Lopesa (Lopez) sa 2:0 u setovima (7:6, 6:3).

U finalu u pojedaničnoj konkurenciji, srpska teniserka Jelena Janković Janovkić igra danas protiv Karoline Voznjacki iz Danske.

U finalu u muškoj konkurenciji igraće hrvatski teniser Ivan Ljubičić i Amerikanac Endi Rodik (Andy Roddick). Ljubičić je sinoć u polufinalu pobedio Nadala sa 2:1 (3:6, 6:4, 7:6), a Rodik Švedjanina Robina Soderlinga, takodje sa 2:1 (6:4, 3:6, 6:3).

U ženskom dublu pobedile su Čehinja Kveta Peške i Slovenka Katarina Srebotnik. One su porazile Ruskinju Nadju Petrovu i Australijanku Samantu Stosur sa 2:1 (6:4, 2:6, 10:5 /tajbrejk/).


Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić,   Tenis

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.