„Pionir je naša kuća“: Čović u predvečerje finala Zvezde i Partizana u ABA ligi zamolio navijače crveno-belih da ostanu mirni (VIDEO)

Izvor: Danas, 13.Maj.2024, 13:32

„Pionir je naša kuća“: Čović u predvečerje finala Zvezde i Partizana u ABA ligi zamolio navijače crveno-belih da ostanu mirni (VIDEO)

Na dan prve utakmice u finalu plej-ofa košarkaške ABA lige, u kojoj je Crvena zvezda večeras (20.30 časova) domaćin Partizanu u hali "Aleksandar Nikolić", njen vodeći čovek Nebojša Čović je u video-obraćanju pozvao navijače crveno-belih da, bez obzira na bilo šta, budu u granicama sportskog bodrenja.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović,   Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stigao u "Pionir", a dolazi i u Zvezdu: Poznati košarkaš sa tribina bodri crveno-bele u finalu ABA lige /FOTO/

Izvor: Sportal.rs, 13.Maj.2024

Košarkaš Mege Uroš Plavšić došao je u dvoranu "Aleksandar Nikolić", gde će Crvena zvezda i Partizan od 20.30 odigrati prvi meč finala ABA lige.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.