Izvor: HotSport.rs, 09.Maj.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZANIMLJIV PREDLOG: Grobari traže od NBA zvezde da kupi Partizan (FOTO)

Pre samo nedelju dana na utakmici Crvena zvezda u Pioniru je bio centar Orlando Medžika Nikola Vučević, a njegovim stopama krenuo je i saigrač iz reprezentacije Crne Gore Nikola Peković koji se večeras pojavio u beogradskom hramu košarke na utakmici Partizan – Metalac.

Košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Minesote je propustio drugi deo sezone zbog teške povrede kolena, još uvek hhoda uz pomoć štaka, ali ga to nije sprečilo da dođe da bodri klub za koji je igrao u dva navrata.
Nikola Pekovic ?? pic.twitter.com/B0pah0VatY
— Grobarka (@andjela_15) May 9, 2015

Sa tribina Pionira na kojima se okupilo oko 1.500 gledalaca u trenutku Pekovićevog ulaska u dvoranu začulo se skandiranje “Kupi nas Nikola”, što možda i ne bi bila loša investicija s obzirom na količinu novca koju je stameni centar zaradio igrajući u NBA ligi.
Pionirom odzvanja: kupi nas Nikola????? pic.twitter.com/LW8JIf6X1l
— Grobarka (@ima1tim) May 9, 2015


hotsport.rs

The post ZANIMLJIV PREDLOG: Grobari traže od NBA zvezde da kupi Partizan (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Twiter

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peković dobio ponudu da kupi Partizan! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2015

Centar Minesote Nikola Peković došao je u subotu u posetu svom bivšem klubu kako bi uživo ispratio duel sa Metalcem a navijači su mu sa tribina poslali interesantnu ponudu...Bivši centar KK Partizan Nikola Peković došao je da uživo isprati duel crno-belih sa Metalcem koji su u "Pioniru" igra...

Nastavak na Sportske.net...

Peković: Morao sam da dođem i vidim Partizan

Izvor: Blic, 10.Maj.2015, 12:12

Košarkaš Minesote Nikola Peković rekao je da je morao da dođe na utakmicu između Partizana i Metalca i vidi svoj bivši klub, uprkos otežanom kretanju zbog operacije Ahilove tetive..."Nosim čizmu i štake, ogranicen sam sa kretanjem, ali morao sam da dođem i pogledam Partizan", rekao je Peković...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.