Vujačić ponovo u NBA

Izvor: MVP.rs, 03.Avg.2015, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujačić ponovo u NBA

Iskusni košarkaš je dogovorio jednogodišnju saradnju sa Njujork Niksima.

Saša Vujačić (31, 201) se posle nekoliko godina provedenih u Evropi ponovo vraća u NBA ligu, gde će naredne sezone nastupati za Njujork. Iskusni košarkaš je sa Niksima potpisao jednogodišnji ugovor za veteranski minimum.

Vujačić, 27. pik sa Drafta iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << 2004. godine, u NBA ligi je nastupao za Los Anđeles Lejkerse, Nju Džersi Netse i Los Anđeles Kliperse, a sa Lejkersima je osvojio i dva šampionska prstena. U tom periodu tim iz El Eja je trenirao Fil Džekson, koji sada radi kao predsednik košarkaških operacija u Niksima, pa je i to verovatno jedan od razloga zbog kojih je Vujačić postao novi član ekipe iz Njujorka.

(foto: Ronald Martinez / Getty Images North America)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.