Vogel: Pejsersi su uzdrmani

Izvor: B92, 28.Maj.2014, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vogel: Pejsersi su uzdrmani

Trener Indijane Frenk Vogel priznao je da je njegov tim uzdrman zbog tri doživljena poraza u nizu protiv Majamija.

Indijana se nalazi u teškoj poziciji i moraće da ostvari pobedu u svakoj utakmici do kraja serije ukoliko želi da prođe dalje, s obzirom da je trenutno 3-1 za Majami.

Vogel je dodao da je atmosfera u svlačionici na nezavidnom nivou nakon ispada Lensa Stivensona i komentara Pola Džordža i Dejvida Vesta o suđenju tokom finala Istočne konferencije NBA >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << .

"Lensovi komentari kako je Lebron Džejms slabić, njegovo ponašanje na terenu, kao i nervoza Džordža i Vesta na terenu, sve je to uticalo na rušenje harmonije ekipe. Oni su nosioci igre, moraju da misle samo na ono na šta mogu da utiču - na procente šuta, smanjivanje broja izgubljenih lopti. Sve ostalo nema smisla. Ako hoćemo da budemo šampioni, moramo da naučimo te stvari. U poslednje dve godine smo u svakoj plej-of seriji beležili barem jednu pobedu i znam da ponovo možemo da se izvučemo ukoliko pokušamo", ravnodušno je izjavio Vogel za NBA.com.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Indijana u igri: Lebrona ugušili faulovi i Stivenson, Džordž briljirao protiv Majamija

Izvor: Blic, 29.Maj.2014, 09:32

Košarkaši Indijane uspeli su da ostanu u igri za finale plej-ofa NBA lige pošto su izborili drugu pobedu protiv Majamija, i to na svom parketu 93:90, pa je sada zahvaljujući sjajnoj igri Pola Džordža rezultat u seriji 3:2 za Hite...Okršaj koji je obeležila velika drama u svakoj deonici, a sve...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.